Ikke kategoriseret

SAFARI I JOHANNESBURG

 Den sydafrikanske by Johannesburg ligger ikke langt fra de parker, hvor du kan opleve nogle af Afrikas vilde dyr. De dyr, der hvert år tiltrækker millioner af mennesker til kontinentet, og som bliver ved med at fascinere i dyreprogrammer, zoologiske haver og sågar i tegnefilm som Løvernes Konge.

Hvis du er i Johannesburg, og du gerne vil opleve nogle af dyrene, er det faktisk muligt for dig at tage på en dagstur fra byen, hvor du kommer ud og kommer tæt på nogle af dem. Det er en god mulighed for dig, hvis du har en eller flere dage i byen, som du skal have brugt, inden du kan komme hjem.

Felleng Day Tours

Felleng Day Tours er en af de mest populære muligheder. Du skal af sted tidligt om morgenen, da der trods alt er to en halv time til parken, hvor du skal se dyrene. I et land så stort som Sydafrika er det dog en afstand, der bliver regnet som ”lige rundt om hjørnet”. Når du har arrangeret en tur, bliver du hentet på dit hotel inde i Johannesburg. Du kan derfor bare læne dig tilbage i bilen og slappe af, mens I kører af sted.

I parken kan du se en lang række forskellige dyr. Det er for eksempel løver, elefanter, giraffer, næsehorn og leoparder. Det er fascinerende dyr, som du får mulighed for at opleve på bare en enkelt dag. Det er derfor en god mulighed for dig for at få set nogle flere dyr, inden du skal hjem. Eller kickstarte din safari i landet, hvis du starter med at tage til Johannesburg.

Andre gode parker i nærheden af Johannesburg

Der findes mange parker og lignende ture som Felleng Day Tours. Det er derfor muligt for dig nemt og hurtigt at finde den tur, der passer bedst til dig. Det kan være meget forskelligt, hvad der vil være det bedste.

Nogle af de andre populære er Go Safari, hvor du blandt andet kan komme til at spise middag i bushen. Det er en uforglemmelig oplevelse. Der er også Ekala Ecot Tours, hvor de er kendt for deres meget dygtige guider. Det er dermed rigtig mange forskellige at vælge imellem.

De fleste af parkerne har alle de klassiske dyr, som du drømmer om at se. Det er løver, leoparder, giraffer, zebraer og meget mere. Det giver dig god mulighed for at se de dyr, som du gerne vil.

Safari i Johannesburg